Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook
EngDan
Read

Banken sprænges kl. 8

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
10,41 USD
Hvordan skulle det kunne gå galt? Det hele var nøje planlagt. Nemt og ligetil! En lille bank i en halvglemt flække nær hovedvejen. Kun én vagtmand og et par kvindelige bankfunktionærer. En bank med et par hundredtusinde i kassen – og kun fire om at dele rovet.
Earl Slater, veteran fra krigen i Europa, vidste, at chefen holdt med bilen ikke langt borte. Ved siden af ham stod Burke, der for længst var sparket ud af politiets tjeneste, og så var der Ingram, negeren, der nu i tjeneruniform var på vej hen med en sandwich, bankpersonalet havde bestilt efter lukketid.
Slater afsikrer sin revolver. Klokken er otte. De sidste kunder forlader banken. Nu - nu skal det være. Hvad kan gå galt?
Den amerikanske forfatter William P. McGivern (1918-1982) har både udmærket sig som skønlitterær forfatter og som manuskriptforfatter. Efter at have kæmpet i Anden verdenskrig og studeret på universitetet i Birmingham vendte McGivern tilbage til USA og blev kriminalreporter for Philadelphia Bulletin, hvor han fandt inspiration til sit virke som krimiforfatter. Mange af McGiverns romaner er blevet filmatiseret i løbet af 1950’erne.
Read
Edition
Printed pages218 Sider
Publish date2020-Oct-09
Languagedan
Isbn epub9788726564365
Write your own book
Automatic layout. Keep 85% of revenues.
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now