Read sample
Read

Dobbelt op på skandalerne / En fejltagelse til millioner / Konge for folket

Dobbelt op på skandalerne

Den karismatiske industrimagnat Ben gør alt, hvad han kan for at ignorere tiltrækningen til den velhavende og succesfulde Sophie. Brændt barn skyr ilden, og Ben frygter, at penge er det eneste, der betyder noget for Sophie, men Sophie er klar til at bevise for Ben, at hun er kvinden for ham … også selv om det betyder, at hun er nødt til at spille sin egen tvillingesøster for at overbevise ham.



En fejltagelse til millioner

Da en dna-prøve afslører, at Jade er blevet forbyttet lige efter fødslen, klager hun til hospitalet, fordi hun vil vide, hvem de biologiske forældre er. Hospitalet hyrer sikkerhedsspecialisten Harley Dalton til at opklare sagen. Harley er tilfældigvis Jades store kærlighed fra teenageårene. Jade og Harley har ikke set hinanden i ti år, men vil jagten på Jades biologiske familie fyre op under deres gamle kærlighed?



Konge for folket

Som nykronet konge af Alma, har Juan Carlos nok at tænke på, men til sin kroning får han øje på en kvinde, der minder om hans barndoms eventyr-snedronning. Heldigvis viser det sig, at hun er prinsesse, så der er tilsyneladende intet til hinder for, at Juan Carlos kan gøre kur til hende. 

13,49  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages380 Sider
Publish date01 Oct 2020
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9789150793055