Listen to sample
Listen

Heste græder ikke

Direktøren for våbenproducenten Blue Star, Gunnar Brodersen, bliver kidnappet og derfor sættes security firmaet Taurus på opgaven at beskytte firmaets øvrige ansatte og især Brodersens to voksne døtre udgør et nyt potentielt mål.

Allan Knudsen, en tidligere elitesoldat rå bliver sat til at passe på de to døtre. Og Allan Knudsen er der ingen der bider skeer med – han er kold og uomgængelig, måske fordi han bærer på en hemmelig, mørk og dyster fortid.

Kriminalkommissær Jens Kallesen efterforsker bortførelsen og forsøger at få overhånden i jagten på Brodersens formodede kidnappere, men han indhentes af sin egen fortid.

Undervejs udfoldes forskellige handlingstråde, og det hele kulminerer i beretningen om en hemmelig og yderst farlig mission til Bagdad i 1991, hvor de barske oplevelser har efterladt sig dybe sår, som viser sig ikke at være helet.

Hvad forbinder disse hændelser? Som et kinesisk æskesystem folder fortællingen sig ud, og intet er som først antaget i et livsfarligt spil, hvor der er store interesser, mange penge og menneskeliv på højkant.
17,91  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date07 Feb 2016
Published byLytteratur
Languagedan
ISBN audio9788771629866