Read sample
Read

Adfærdsdrevet gevinstrealisering

En praktisk guide

Forandringsprojekter kræver enorme mængder tid og penge. Samtidig ved de fleste ledere i styregrupper, PMO'er og projekter godt, at størstedelen af forandringsprojekterne langt fra realiserer de gevinster, de burde. Kort sagt: Vi får alle omkostningerne, men realiserer kun en brøkdel af gevinsterne.

Adfærdsdrevet gevinstrealisering er en ny metode til forandring og værdiskabelse. En ny tilgang til forandringsprojekter, hvor gevinstrealisering definerer projektet og dets retning og kobles sammen med forandring af adfærd - den afgørende faktor for gevinstrealisering.

Bogen giver en praktisk guide til, hvordan din arbejdsplads får det fulde udbytte af de forandringsprojekter, I søsætter. Trin for trin gennemgår bogen, hvordan både gevinstrealisering og forandring af adfærd gribes an, og hvordan det bygger videre på den projekt- og porteføljepraksis (eller SAFe), I allerede bruger. Alt sammen ledsaget af cases fra Københavns Universitet, Nykredit og Ørsted, der gør bogens eksempler, drejebøger og plakater ekstra nærværende og lette at tage i brug.

30,19  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages208
Publish date10 Nov 2020
Published byAkademisk Forlag
Languagedan
ISBN print9788750053910
ISBN epub9788750053927