De fortabtes breve

Juliet Young skriver altid breve til sin mor, som arbejder som international fotograf. Selv efter morens død bliver Juliet ved med at skrive breve til hende – breve, som hun lægger på morens grav. Det er den eneste måde, Juliet kan håndtere sorgen på.

Declan Murphy er ikke en fyr, man har lyst til at rende ind i. Mens han afsoner sin straf med samfundstjeneste på den lokale kirkegård, forsøger han at slippe væk fra de dæmoner, der præger hans fortid.

En dag læser Declan et efterladt brev på en grav. Han kan ikke få brevet ud af sit hoved – og ender med at skrive tilbage. Efter kort tid begynder han at dele sit liv og sin smerte med en fuldstændig fremmed.

Men hverken Juliet eller Declan er klar over, at de faktisk kender hinanden, og da hverdagslivet i skolen kolliderer med deres hemmelige brevskriveri, opstår der problemer, der gør, at sandheden måske vil skille dem ad.

Brigid Kemmerer
Amerikanske Brigid Kemmerer er forfatter til en række ungdomsbøgerr og har været nomineret for flere af sine bøger. Hun bor i Annapolis, Maryland med sin mand og børn.

21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages300
Publish date10 Oct 2017
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740612615