Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Verden i flammer 3 - Paradis-ghettoen

I trebindsværket "Verden i flammer" følger man ligesom i den foregående trilogi, "Europa i flammer", familien Henry: Kommandørkaptajnen Victor, kaldet Pug, hans kone, Rhoda, og sønnerne Warren og Byron, den første bataljonschef, den anden sekondløjtnant og gift med den jødiske kvinde Natalie.

I "Paradis-ghettoen" er Natalie Henry havnet i koncentrationslejren Theresienstadt sammen med sin lille søn Louis og sin onkel Aaron Jastrow. Fra Theresienstadt går transporter østpå til Auschwitz. Natalie og Aaron forsøger at smugle Louis ud af lejren, men ved ikke, hvilken skæbne der venter ham udenfor, hvis ikke de selv kan følge med.

Krigen fortsætter og slutfasens dramatiske højdepunkter, invasionen i Normandiet, attentatet mod Hitler og topmødet i Teheran, kulminerer med bomben over Hiroshima. Men først og fremmest drejer det sig om stillehavskrigen. Pug er nu kontreadmiral og hans søn Byron u-bådschef.

Byron lever fortsat i uvished om sin families skæbne, mens Pug forsøger at finde lykken med sin elskerinde, Pamela. Herman Wouk (1915-2019) var en amerikansk bestsellerforfatter, der skrev en lang række historiske romaner, der opnåede stor popularitet verden over. Han vandt Pulitzer-prisen for romanen "Mytteriet på Caine", og hans trilogier "Europa i flammer" og "Verden i flammer" blev filmatiseret og vist på fjernsynet i talrige lande.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages383 Sider
Publish date03 Dec 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726337525
ISBN audio9788726572544