Listen to sample
Listen

Havheksen

SARA er premierløjtnant og udstationeret i Camp Viking. Hun er respekteret blandt kammeraterne, og sagen om hendes omgående hjemsendelse tysses effektivt ned. Men hjemme i Nordjylland indhenter fortiden Sara, da hun pludselig befinder sig i en situation, hvor hendes tjenestevåben ville have været godt at have ved hånden.
WILHELMS job er at lyve for folk. Han er udspekuleret kortlæser i et omrejsende cirkus, der holder til lidt uden for Løkken, da et containerskib forliser i Vesterhavet. Uden selv at forstå hvorfor, går Wilhelm pludselig mod stranden efter at have læst kortet med Døden til hest.
Hele lokalbefolkningen flokkes til stranden, hvor bølgerne skyller indholdet fra de mange containere på land. Men skibet sejlede også med en last fra en svunden tid. En mørk hemmelighed, der efterlader sig et blodigt spor i sandet.  
Citat fra bogen: Pigen kunne selv mærke uroen omkring sig. Hun kiggede Wilhelm i øjnene på en måde, ingen havde gjort før. Hendes pupiller udvidede sig, så de næsten skyggede for iris, der havde samme farve som bark. Hun tog hans hånd og udtalte kun et eneste ord, som han ikke forstod, hvad betød. Men meningen, at hun ville væk i en fart, var han ikke i tvivl om. "Oona," blev hun ved med at sige, og lød, som om hun sang.
14,09  EUR
Audiobook
 
Edition1. lydbogsudgave
Printed pages
Publish date26 Jun 2020
Languagedan
ISBN audio9788740066272