Read sample
Read

Forbyd himlen

Forbyd himlen. Sådan forekommer 2020 mig. Forbud skyder op overalt. Censur og indgreb i ytringsfrihed. Fantasiens kastevinde er svækkede. Det vil jeg gerne skrive mig op imod. Bogen er samtidig en duel med egne indre desperadoer. Jeg er nødt til at tage opgørene. Jeg kan ikke ignorere skyggerne. Jeg går til dem. Den ærlige udmelding er den eneste vej frem. Mit forfatterskab er en vedvarende søgen efter det udtryk, der åbner og skærer igennem tågerne af tvivl og savn. Humor, poesi og kreativ energi er løsningen. Hvis jeg bruger elementerne rigtigt, når jeg ændret ud på den anden side med nyt mod på fremtid og fortid. Måske du også får det sådan med bogen her. I så fald er missionen lykkedes.         

Uddrag af bogen 
Andre omkring mig har uddannelser, de arbejder hårdt hver dag, de har vigtige, lønnede ansvar. Jeg traf andre livsvalg, så hvis det hele går ned for mig, hvis bunden falder ud, og jeg må droppe alle ambitioner og rykke det hele op, så er det helt og holdent samfundets skyld, nej, så er det selvforskyldt. Jeg ligger som jeg har redt, og hvis jeg flæber over det, så er det patetisk. Hvordan skal jeg klare den? Jeg aner det ikke. Kom ud over stepperne og løs problemerne!           

Om forfatteren 
Thomas Wivel har skabt sig et solidt navn som forfatter. Han begår sig i alle genrer. Han har skrevet digtsamlinger, kortprosa, kriminalromaner, børnebøger og debatbøger, og med sin baggrund som komiker har han igennem værkerne bevaret en understrøm af humor i tilgangen. Thomas er også far til fire og collagekunstner. Han optræder stadig ihærdigt som standupkomiker. Forfatterskabet, kunsten og comedy er størrelser i hans liv, der supplerer og komplementerer hinanden.  
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages112
Publish date11 Dec 2020
Languagedan
ISBN print9788772372341
ISBN epub9788772374550