About the author

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Read sample
Read
Download pdf
Download sample

Få mere ud af din iPad – iOS 9

iPad'en er verdens mest populære tablet – med god grund. Den er nemlig et fantastisk værktøj, der kan gøre en masse ting lettere i hverdagen. Udover at være en lille computer, du kan bruge til at tjekke mail og surfe på internettet, kan den også være en smart erstatning for en kalender, en musikafspiller eller et fotoalbum.

Der er uanede muligheder, og de fleste får aldrig udnyttet iPad'ens fulde potentiale. Men med dette hæfte i hånden er du sikker på at få meget mere ud af iPad'en. Vi guider dig til alle de smarte funktioner, så du ikke spilder tid på omveje og frustrationer.

Lær hvordan din iPad kan fungere smart i samspil med din computer og/eller smartphone, hvordan du får styr på backup, på dit fotobibliotek og din musik, hvordan du smartest håndterer e-mails, hvordan du børnesikrer iPad'en og meget mere.

Hæftet er illustreret med store skærmbilleder og kan bruges af såvel nybegynderen som den mere garvede bruger. Og undervejs finder masser af tips, tricks og genveje til, hvordan det hele kan gøres lidt lettere.

Rigtig god fornøjelse.
13,80  EUR
Buy Pdf (e-book)
 
Edition
Printed pages96 Sider
Publish date30 Sep 2015
Published byLibris Digimental
Languagedan
ISBN pdf9788778537317
ISBN epub9788778537324