Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Havhvepsen

Havhvepsen er et af verdens farligste dyr. Dens gift fører til en hurtig og smertefuld død!
En intelligent og skruppelløs hacker er på spil i dansk erhvervsliv. Hackeren går målrettet efter velhavende erhvervsfolk, der bærer pacemaker. En afslappende ferietur til Mallorca ender med et kynisk angreb, og snart kan hackeren skrive morder på visitkortet.
Under ledelse af drabschef Victor Bach kæmper efterforskerne med at identificere gerningsmanden. De søger hjælp hos Dieter Wolf, der nu arbejder hos NC3, Nationalt Cyber Crime Center. Han kommer hurtigt på sporet af den tilsyneladende hacker, men har de rettet kikkerten mod den rigtige, eller har Dieter fundet sin overmand?
Samtidig kæmper Anna Blaafalk med eftervirkningerne af sommerens likvideringsforsøg og et dødsfald i familien. I kulissen spøger både kærligheden og en tidligere kollega.
HAVHVEPSEN er andet selvstændige bind i den anmelderroste serie om efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.
Tommy Thorsteinsson (f. 1965) er kommunikationsuddannet og har arbejdet med kommunikation og formidling i 35 år. Hans debut som skønlitterær forfatter ENSOM ULV (2017) fik en fantastisk modtagelse af såvel anmeldere som læsere.
17,91  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages
Publish date15 Mar 2019
Published byLytteratur
Languagedan
ISBN epub9788770302593
ISBN audio9788770302340