About the author

Peter Jensen er cand.it fra IT-Universitetet i København med speciale i design, kommunikation og medier. Han har desuden en bachelor i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

Peter arbejder professionelt som art director, grafiker, illustrator, designer m.m. Han har arbejdet med både webudvikling, flash-design, DTP, 3D samt koncept- og spiludvikling. Peter har også skrevet iPad-bogen, Office 2011 til Mac og bøgerne om styresystemet i Mac, Mac OS X Lion og Mac OS X Mountain Lion.

Download pdf
Download sample

Office 2011 til Mac

Det du skal vide for at kunne bruge alle Office programmerne på din Mac Det er de færreste, som ikke kender programpakken Office fra Microsoft. Du har sikkert også stiftet bekendtskab med flere af programmerne i dit daglige arbejde. Du har prøvet at skrive en tekst i Word, måske åbnet et regneark i Excel, prøvet at sende en mail fra Outlook og måske endda fremvist en præsentation fra Powerpoint. Hvis du så oven i købet er vild med Apples computere tilhører du den voksende skare, der ønsker at anvende verdens mest populære softwareprogrammer på en Mac. Office-programmerne til Mac har længe haltet bagefter pc-udgavernes, men med den nye Office til Mac 2011 pakke, kommer programmerne endelig til deres ret. Så sidder du ved en Apple computer med Office til Mac 2011 pakken foran dig, har du to af de absolut bedste produkter indenfor hver deres kategori - og med denne bog i hånden kan du lære at udnytte det bedste fra begge verdener.
33,51  EUR
Buy Pdf (e-book)
 
Edition
Printed pages268 Sider
Publish date29 Feb 2012
Published byLibris Media A/s
Languagedan
ISBN pdf9788778531049