About the author

Steen Hildebrandt, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet.

Hildebrandt er forfatter til en række bøger og debatindlæg, og er desuden medlem af en lang række udvalg og bestyrelser.

Han har gennem de seneste årtier arbejdet på at påvirke såvel politikere som erhvervsledere til mere bæredygtig adfærd, lovgivning og ledelse.

Download pdf
Download sample

Ledelse ifølge Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er en af Danmarks førende kapaciteter indenfor ledelse. Han har i årtier arbejdet for at gøre virksomheder og ledelse mere menneskelig. Overalt i samfundet, fra virksomheder til hospitaler, til universiteter og folkeskoler, har Steen Hildebrandts tanker sat sine aftryk. Denne bog samler Steen Hildebrandts vigtigste indspark til ledelsesdebatten i Danmark gennem de sidste 5 år. Det gennemgående tema for bogen er, at ledelse er det vigtigste råstof vi har i Danmark. Men det er et råstof, der skal arbejdes med. Det er ikke noget vi blot kan trække op af jorden, eller ned af hylden. Ledelse er noget, vi til stadighed skal arbejde med for at udvikle vores samfund nu og i fremtiden.
28,21  EUR
Buy Pdf (e-book)
 
Edition
Printed pages230 Sider
Publish date29 Feb 2012
Published byLibris Media A/s
Languagedan
ISBN pdf9788778531056