Read sample
Read

Jeg er smukkere i mine tanker

Penny er plaget. Plaget af stemmerne i sit hoved, af bulimien. Plaget af de evindelige selvmordstanker, af en skrigende ensomhed og af billedet af det liv, hun brænder efter at leve. Hun må pynte på sine egne minder fra en ulykkelig fortid for overhovedet at kunne eksistere i den verden, hun har skabt omkring sig. Tæt på sammenbruddet forsøger hun at holde fast i et spinkelt håb om en tilværelse uden for sit eget sind.         

Uddrag af bogen 
Døren står på vid gab, og der er vinduer ud til gangen, hvor jeg kan høre dem i hvidt gå frem og tilbage med hurtige skridt. De er så tæt på, men jeg er langt fra dem. Kolde hænder lægger sig om min hjerne og presser til, til hjernemasse flyder ned igennem min krops indre. Jeg kan smage det på tungen, jeg kan mærke det i lungerne. Jeg er omgivet af plejepersonale og robotter, der holder øje med, om jeg stadig er i live, men det kunne alt sammen lige så godt foregå i en anden galakse, for ingen registrerer denne indre hjerneskade.

Om forfatteren 
Savanna Lind er født i 1993 og har siden sin tidlige ungdom levet og kæmpet med paranoid skizofreni og spiseforstyrrelser. Hun finder blandt andet sin inspiration fra egen sygdom og sine mange år som svingdørspatient i psykiatrien. Jeg er smukkere i mine tanker er Savannas anden udgivelse.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages48
Publish date22 Jan 2021
Languagedan
ISBN print9788772374598
ISBN epub9788772375502