Din sundhed sidder i munden

101 spørgsmål og svar om mundens og tændernes betydning for helbredet

Hvordan påvirkes blodtrykket af bakterierne på tungen? Behøver man virkelig bruge tandtråd? Og hvad er sammenhængen mellem alzheimers og paradentose? 

Et godt helbred afhænger mere af munden, end vi går rundt og tror. I denne bog får du svar på, hvordan tand- og mundhygiejne påvirker resten af kroppen, og hvordan det hænger sammen med de mest almindelige folkesygdomme. 

Gode tænder, godt helbred indeholder lettilgængelig viden om mundhygiejne samt 101 spørgsmål og svar, der gennemgår folks mest normale bekymringer – og også det, man ikke vover at spørge sin tandlæge om! 

Denne livsvigtige bog byder på konkrete tips og tricks til, hvordan vi kan styrke kroppen ved at undgå dårlig mundhygiejne, samt en tydelig gennemgang af munden og tænderne trin for trin. Hvis vi lærer at tage os ordentligt af vores tænder, kan vi både forbedre vores helbred og leve længere! 

Om forfatterne 
Overlæge og professor i parodontologi Björn Klinge har forsket i sammenhængen mellem folkesygdomme og mundhygiejne i over tretten år. Her redegør han for de seneste opdagelser indenfor forskningen sammen med sundhedscoach, journalist og forfatter Pamela Andersson. 
24,42  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages233
Publish date25 Jan 2021
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788793951389