Folk med begge ben på jorden hænger på træerne

Buy printed book
 
19,17 USD
’Folk med begge ben på jorden hænger på træerne’ er en vild, varm og voldsom bog, der beskæftiger sig med alt fra voksenhannernes adfærd og besværet med at være doven, til kunsten at koge et æg og konfrontationen med nogle af livets dybeste øjeblikke. Sigurd Hartkorn Plaetner ser for det meste verden gennem underfundighedens briller, og som alle ægte humorister har han melankolien liggende lige nedenunder. Disse bevægende undertoner gør, at man ikke blot sidder med smilet klistret på, når man læser hans tekster. Man kniber også en tåre – på egne og verdens vegne. Essays, satire, causerier, dagbogsnotater, fiktion, dokumentar, lyrik – det er umuligt at sætte bogen i bås. Den kan og skal bare læses som sig selv. En syret, skæg, skarp og sanselig bog, som man både bliver glad af… og ind imellem helt stille. 

Om forfatteren: 
Folk med begge ben på jorden hænger på træerne er Sigurd Hartkorn Plaetners (f. 1989) debutbog. Sidenhen har han skrevet romanen Noget om Vitus, der blev filmatiseret på DR i form af tv-serien Noget om Emma, ligesom han senest har skrevet bogen Munken fra Nordhavn.

Sigurd Hartkorn Plaetner har desuden siden udgivelsen af denne bog bevæget sig ind i lydens verden, hvor han har lavet podcastserierne Noget om Emma, Det Ekstraordinære, Munken fra Nordhavn og senest Fire patroner på lommen

Sigurd Hartkorn Plaetner er en alsidig fortæller, der kombinerer medier og fortælleformer som få andre.
Edition2
Printed pages176
Publish date2021-Feb-12
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
Isbn print9788794155014
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook