Read sample
Read

Den nøgne sandhed. En pinups erindringer

Danmarks mest succesrige nøgenmodel Kira Eggers fortæller om sit kontroversielle liv – fra Miss Cutiepie til direktørstol og erotisk iværksætter.

Som 15-årig turnerede Kira landet tyndt som mudderbryder. Få år senere var hun danmarksberømt for at smide tøjet i "Stripperkongens piger". Hun skabte ravage som hende med Tæskeholdets jader og skandaliserede det hollandske fodboldslandshold uden så meget som at smide overfrakken. Hun har datet strippere, rockere, rockstjerner og fodboldstjerner – samt en enkelt stjernepsykopat. Er blevet tilbedt, forfulgt og overfaldet. Har charmeret Mike Tyson og provokeret Jacqueline Friis-Mikkelsen. Foldet sig ud i Penthouse og krøllet sig samme i et lille bur for at protestere mod dyremishandling.

I "Den nøgne sandhed – En pinups erindringer" fortæller Kira Eggers om sin usædvanlige udvikling fra naturbarn på Rudolf Steiner-skole over landskendt strippergodte til direktør i eget erotisk produktionsselskab. Kira Eggers (f. 1974) er en dansk klummeskribent, foredragsholder og debattør, der tidligere har arbejdet som stripper og deltaget i forskellige reality-tv-programmer. Hun er desuden kendt for sin deltagelse i kampen mod dyremishandling i samarbejde med blandt andet organisationerne PETA og Dyreværnet. I 2006 udgav Kira Eggers sine erindringer "Den nøgne sandhed – En pinups erindringer" skrevet i samarbejde med ghostwriter Marie Irgens Jacobsen.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages215 Sider
Publish date18 Feb 2021
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726394726