Read sample
Read

En vild rejse

En fortælling om livets omvendte gaver

Vi rammes alle af dem, de små eller store livskriser, som for en tid kan sætte alt i stå. Men måske er en krise netop det, der skal få dig til at vågne op og forstå, at din tid er lige nu. Livet venter ikke, og du har ikke 500 år at rutte med. 

Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, der bl.a. tæller moderens tidlige død, to skilsmisser og kritisk sygdom, viser samtaleterapeut Karen Hørup dig, hvordan du kan vende de uundgåelige livskriser til ny livsenergi. Ved simpelthen at bruge dem som løftestang til at gøre det, du drømmer om, men som du måske ikke lige tør. Det handler også om at sætte sig selv fri og turde stå selv. At slippe sin afhængighed af forhold og den selvbe­skyttelse, der kan blive en barriere. At forstå sit ophav og den påvirkning, det har haft på ens liv, og komme styrket videre derfra. 

Bogen er en inspiration til dig på plus 50, mand eller kvinde, som har brug for hjælp til at komme op af sofaens dyb og få gang i resten af det liv, som stadig har oceaner af oplevelser til dig – hvis ellers du tør og orker. 

Rammen om Karens ofte humoristiske fortællinger og mange livsbekræf­tende råd er hendes ture ud i det blå med freerideren og hunden Luna under overskriften ”det frie liv”, som også er dokumenteret i et inspirerende væld af smukke billeder. Og når sidste side er læst, og du lukker bogen, vil du forhåbentlig tænke: ”Hvis hun kan, så kan jeg også ...” 

Om forfatteren 
Karen Franciska Hørup har været selvstændig i 30 år. De første 15 år som uddannet dekoratør med boligindretning og styling. Senere uddan­nede hun sig til krops­ og gestaltterapeut med speciale i kognitiv terapi, og har siden 2013 haft sin egen klinik i Højbjerg, hvor hun dagligt har samtaler om alt det, der gør ondt i livet, og som forhindrer os i at leve det liv, vi drømmer om. 
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages248
Publish date01 Mar 2021
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788793951990
ISBN epub9788794155052