Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Tolv uger med dig

Linnea har altid gjort tingene på sin egen måde. 

Om dagen arbejder hun for en velgørenhedsorganisation, og om aftenen går hun på tinderdates med fyre i 20-årsalderen, selvom hun er over 30. Men hun har opdaget, at de unge mænd er præcis lige så bange for at binde sig, som hun selv er. Jacob er erhversjurist i et af Sveriges mest prestigefyldte advokatfirmaer, og han er fast besluttet på at blive partner, inden han fylder 40. Jacob stresser lige så meget over sin karriere, som over at kollegernes skriveborde bugner af familiebilleder, mens hans eget står gabende tomt.

Jacob og Linnea mødes til et bryllup, som ingen af dem rigtig har lyst til at deltage i. På trods af deres åbenbare forskelligheder får de en overraskende hed nat sammen. Vel hjemme i Stockholm igen er de begge af den overbevisning, at de aldrig skal ses igen. Men nogle uger senere opdager Linnea, at hun er gravid.

De bestemmer sig for at flytte sammen på prøve for at finde ud af, om de har lyst til at blive forældre sammen. Men deres vidt forskellige baggrunde, venner og familier kommer ikke til at gøre beslutningen nemmere. Det bliver begyndelsen på en sommer fyldt med kultursammenstød, forsømte drømme og følelser, som ingen af dem havde ventet. 

Om forfatteren 
Johanna Schreiber er født i 1986 i Göteborg. Hun er journalist og har skrevet både børnebøger og young adult. Tolv uger med dig er hendes anden roman for voksne. Johanna Schreiber har altid elsket fortællinger om relationer og parforhold, og gennem alle hendes bøger er kærlighed, søster-skab og girl-power tilbagevendende temaer.
14,41  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages348
Publish date16 Mar 2021
Published byPalatium Books ApS
Languagedan
ISBN print9788772314440
ISBN epub9788772314495
ISBN audio9788772314549