Ægte glutenfri aftensmad

Som glutenallergiker har man brug for en kogebog, der er meget mere end bare en bagebog med glutenfri opskrifter. Dér starter de fleste glutenallergikere, der lige har fundet ud af, at de må undvære alle de lækre brød og kager, de plejer at spise – i hvert fald i de gængse varianter. Derefter opdager man, hvor meget gluten der er i helt almindelig mad lige fra ketchup, madlavningsfløde og leverpostej til frikadeller, dressinger og meget mere.

Det er Theresa Vangsøes egen erfaring som mangeårig glutenallergiker, og derfor er hun nu aktuel med kogebogen Ægte glutenfri aftensmad, som opfølger til sine to populære bagebøger med glutenfri opskrifter.

Og Theresa Vangsøes opskrifter er ægte glutenfri.

Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri” er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man selv laver mad, kan man til aftensmaden få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise ‘ægte glutenfrit’, og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ‘ægte glutenfri’, når man stiller aftensmaden på bordet.

Bogens 50 opskrifter spænder vidt fra pizza, madtærter, lasagne, ravioli, frisk pasta, spaghetti carbonara, salater og kyllingenuggets til rødspætter med glutenfri (naturligvis) panering, desserter som jordbærtærte, tiramisu, roulade og meget, meget mere.

21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages148
Publish date26 Feb 2021
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740666205