About the author

Lars Muhl is a Danish writer, mystic and musician, born in Aarhus, Denmark in 1950.

For many years, Lars Muhl was a successful singer-songwriter in Denmark. Concurrently with his music career, he has engaged with self-studies of comparative religion, esoteric knowledge and philosophy since 1965, and from 1988 he has focused on Aramaic, Christian and Jewish mysticism. He has written several books on these subjects and hosts workshops and lectures in Denmark and abroad.

Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Lyset i et menneskes hjerte

Lyset i et menneskes hjerte

LYSET I ET MENNESKES HJERTE er en åndsvidenskabelig bog, baseret på forfatterens egne erfaringer. Med udgangspunkt i en filmoptagelse i Israel følger vi de hændelser, der fører Lars Muhl til en hule  nær Qumran, hvor Dødehavsskrifterne blev fundet i 1946. Her finder Muhl et manuskript, Asaphs Bog, der fungerer som et spejl for enhver, der læser den.

Med denne bog træder Lars Muhl ud af seer-mytens skygge, og viser, hvordan mennesket aktiverer sit skjulte potentiale. Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen? Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hvert enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet.

Om LYSET I ET MENNESKES HJERTE udtaler Muhl: ”Bogen er den vigtigste, jeg har skrevet, og måske nogensinde kommer til at skrive. Jeg betragter den som værende mit åndelige testamente.”

 
32,84  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages288 Sider
Publish date22 Oct 2018
Languagedan
ISBN epub9789150791495
ISBN audio9789176338223