About the author

Lars Muhl is a Danish writer, mystic and musician, born in Aarhus, Denmark in 1950.

For many years, Lars Muhl was a successful singer-songwriter in Denmark. Concurrently with his music career, he has engaged with self-studies of comparative religion, esoteric knowledge and philosophy since 1965, and from 1988 he has focused on Aramaic, Christian and Jewish mysticism. He has written several books on these subjects and hosts workshops and lectures in Denmark and abroad.

Read sample
Read

Zoé

Zoé
I fragmentariske handlinger fortælles om hovedpersonens jagt på det androgyne i ethvert menneske – her udmøntet i en jagt på en kvindelig violinist, han møder i Prag og følger til Venedig.
 
-Er du klar over, hvem jeg er?
Jeg er vejen, du kører på, skyerne på himlen over dig, fuglen der fløjter i træet, havet der slår mod stranden, blomsten der visner på marken, hunden der gør i det fjerne, katten der spinder i dine arme, barnet der sparker i din mave, tårerne i dine øjne, håbet i dit sind, blodet i dine årer, den du tramper på og sparker ud efter, den du holder i hånden, hjertet i dit bryst, åndedraget i dine lunger, jeg er glæden ved at være til.
Jeg er djævlesplinten i dit øje og bjælken i din brors, jeg er Gelsomina i La Strada, jeg er Rama, Zen og Tao.
Jeg er det absolutte i hver eneste fuga af Bach, jeg er Keith Richards på guitar og Edie Sedgwick på ét ben i strømpebukser, jeg er Buddha, Jesus Kristus.
Jeg er Zoé, det androgyne menneske i enhver …
 
 
Lars Muhl er forfatter, mystiker og musiker, født d. 14. november 1950 i Aarhus, Danmark.
 
Har siden 1965, sideløbende med musikalsk virke, studeret sammenlignende religion og filosofi, og har siden 1988 specialiseret sig i aramæisk, samt kristen og jødisk mystik.
 
Debuterede som forfatter i 1993. Opgav musikkarrieren i 1999 for at hellige sig esoteriske studier og forfatterskab.
 
Foredrags- og kursusholder i ind- og udland. Har siden 2009, sammen med sin hustru, lydterapeut Githa Ben-David, drevet Gilalai – Institut for Energi & Bevidsthed.

 

32,21  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages300 Sider
Publish date02 Nov 2020
Languagedan
ISBN epub9789150793444