Listen to sample
Listen

Det store kup

BOGEN BAG HOLLYWOOD-FILMEN MASTERMINDS.

En oktober aften i 1997, i en lille by i staten North Carolina, formår en sikkerhedsvagt for værditransportfirmaet Loomis Fargo, at stjæle 17 millioner dollars – bogstaveligt talt over et ton i kontanter. Selvom han bliver filmet af overvågningskameraerne mens han flytter pengene fra boksrummet over i en kassevogn, lykkes det David Ghantt at flygte til Mexico før FBI aner uråd.

Der er bare ét problem: Ghantt har overladt byttet til en besynderlig gruppe af medsammensvorne – de samme mennesker, der overtalte ham til at stjæle pengene – og som han snart opdager, forsøger at slå ham ihjel. Med FBI lige i hælene, må Ghantt nu finde ud af hvordan han får fat i sin del af pengene, slipper væk fra en lejemorder og desuden får hævn.

Dette er den underholdende fortælling om den usandsynlige forbrydelse, der fængslede amerikanske læsere i månedsvis. Forbrydelsen gik over i historien, ikke på grund af sin finesse, men på grund af sin farverige rollebesætning af virkelige mennesker. Om kort tid kommer den ligeledes på det store lærred i Hollywood-filmen Masterminds.
19,32  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date09 Oct 2015
Languagedan
ISBN audio9788711480878