Read sample
Read

Held i spil - erotisk novelle

Han slår to seksere. Igen. Han er usandsynligt heldig. Eller uheldig, alt efter hvordan man ser det. Vi spiller vores egen version af Yatzy. Seks slag med seks terninger. Den, som får flest seksere, vinder. Taberen, som tydeligvis har uheld i spil, har nemlig held i kærlighed. Eller sex. Eller rettere sagt: Taberen kommer til at mærke kærligheden. Han eller hun skal have en fjernstyret dildo i sig, mens vi handler. Det gør underværker for en ellers kedelig indkøbstur i Rimi. Det bliver mig, der skal have dildoen denne gang. Det bliver både nydelse og tortur.

Han skruer fjernbetjeningen på sit højeste ... Mit køn dunker, mens jeg går med indkøbsvognen inde i Rimi. Jeg gnider og masserer en agurk, undersøger gulerødderne nøje, ja, alt bliver erotisk. Jeg kan snart ikke mere. Jeg længes efter ham ... Er vi ikke snart hjemme igen?

Læs også Skulle der være andet, inden vi knalder? og Politibeskyttelse. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
1,16  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages17 Sider
Publish date09 Apr 2021
Published byCupido
Languagedan
ISBN epub9788726718942