Read sample
Read

Ild og vand - erotiske noveller

Smedjen lå ude i skoven ved en lille og mørk sø, langt fra anden bebyggelse. Jenny var faret vild på trods af kort og gode råd, men ved hjælp af en bonde, som boede i nærheden, havde hun endelig fundet frem.

Hun skulle skrive en artikel om den gamle smedje til lokalavisen og glædede sig over, at den stadig eksisterede. Hun bankede på døren. Han stod med bar overkrop, bortset fra et skindforklæde, da han varmede et stykke jern op, som antog en lyserød glød, for så at banke det på ambolten.

Hun så ham, svedig, tilsodet, slank med senede arme, men stærk. Hun så ilden og stålet, ildstedet og hammeren. Hun fornemmede duften af røg og brændt metal stikke i næsen, og hun nød det. Så maskulin, så kraftfuld. Jenny blev varm i hele kroppen. Hans tonede og stærke overkrop var svedig og sort af sod, og pludselig vidste hun, at hun aldrig havde set så uimodståelig og attraktiv en mand i hele sit liv.

Han spurgte, om hun havde lyst til en dukkert i søen udenfor. Ja, lyst havde hun virkelig! Han gik nøgen ud i vandet. Hun fulgte efter.

Læs også Tyv på flugt og Den Pompejanske skøge. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
1,16  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages18 Sider
Publish date30 Apr 2021
Published byCupido
Languagedan
ISBN epub9788726718782