Read sample
Read

Livskloge Lisbet

Sig navnet: Lisbet (uden h) Dahl (med h). Så ved et flertal af danskere, at det drejer sig om skuespillerinden og instruktøren, der gennem 55 år har boltret sig på landets scener i stort set alle genrer – det klassiske teater, lystspillet, på film og i tv. Men allermest kendt er hun som medvirkende i og mangeårig instruktør af Danmarks største revy, Cirkusrevyen på Bakken.

I billedbiografien Livskloge Lisbet har journalist Marianne Tofte – gennem samtaler og med hjælp fra Lisbet Dahls egne gemmer af gamle udklip – fået et fint indblik i skuespillerindens karriere. Lige fra begyndelsen på Aalborg Teater har hun haft evnen til at få folk til at grine, og i dag betragtes Lisbet med rette som revyens dronning. Undervejs fortæller hun også om de utallige koryfæer, hun har mødt på sin vej, og bramfrit om privatlivet med en stor familie: fem børn med fem forskellige mænd, ni børnebørn og to oldebørn.

Om forfatteren
Som ugebladsjournalist gennem 25 år har Marianne Tofte været nær tilskuer til Lisbet Dahls imponerende karriere og interviewet hende adskillige gange til pressemøder, premierer og hjemme i privaten. I arbejdet med denne bog er hun kommet endnu tættere på den festlige skuespiller.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages217
Publish date07 Apr 2021
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788793951709
ISBN epub9788794155311