Strandlæsning

Buy printed book
 
23,96 USD
FINALIST I GOODREADS CHOICE AWARDS FOR BEDSTE ROMANCE 

I denne gnistrende sommerromance indgår to forfattere med skriveblokering et skæbnesvangert væddemål, som kan vise sig at vende op og ned på alle deres overbevisninger om kærlighed, litteratur og lykkelige slutninger. STRANDLÆSNING er en sjov, klog og romantisk fortælling om kærlighed, tab og familiehemmeligheder – og om at opdage, at lykken kan findes i selv de mindste øjeblikke.

Augustus Everett og January Andrews er som nat og dag. Han er anmelderrost romanforfatter, hun skriver romantiske bestsellere. Han er en sortsynet realist, hun er en ægte drømmer. De har dog én ting til fælles: De lider begge to af skriveblokering. En aften indgår de et væddemål: I løbet af de næste tre måneder skal de bytte roller. Augustus skal skrive en romance, og January skal skrive en litterær roman. Ingen problemer! Inden sommeren er ovre, vil de begge have skrevet en bog, og ingen kommer til at forelske sig … overhovedet.

"Tindrer ligesom eftermiddagssolen i havoverfladen på en smuk dag på stranden, men det er også en bog, der gør indtryk, længe efter at solen er gået ned, og sandet er børstet af tæerne." – ENTERTAINMENT WEEKLY 

"En charmerende kærlighedshistorie, der slår benene væk under én og får hjertet til at banke." – BOOKLIST
Edition1
Printed pages380
Publish date19 May 2021
Published byGads Forlag
Languagedan
Isbn print9788712064237
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook