Omstilling af tiden

Omstilling af tiden er en livsklog, personlig, dyb og munter refleksion over tilværelsens essentielle dilemmaer. Michael Krüger er mester i med sproglig præcision og tankevækkende veloplagt at gribe øjeblikket og helheden. Digtene er komponeret sammen efter årstiderne og kan læses både enkeltvis i deres lyriske observation af tid og liv – men på den anden side også fortløbende som en fortælling om sjælen og hjertets vildveje overfor konventionen og den rationelle fornuft. 

Med denne oversættelse til dansk af denne livskloge og reflekterende digtsamling introduceres en stor tysk digter for danske læsere. I sit hjemland er Michael Krüger (f. 1943) ikke blot en meget anerkendt digter og forfatter, men også en legendarisk forlægger – i mere end 25 år leder af det store, estimerede tyske forlag Hanser Verlag og grundlægger af litteraturtidsskriftet Akzente.

 Michael Krüger debuterede i 1972 og har siden udgivet adskillige digtsamlinger, fortællinger, romaner og essays. Hans litteratur er oversat til flere sprog, og tildelt en flere priser, heriblandt Tysklands største litteraturpris Joseph-Breitbach prisen (2010), samt den franske Prix-Medici Etranger (1996).
15,70  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date12 May 2021
Published byEpilog
Languagedan
ISBN print9788793844094