Read sample
Read

Hulemænd i habitter

Så er Jens Balles bog klar i 3. oplag/udgave!

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget irrationel adfærd fylder i din hverdag? Eller du er måske slet ikke ramt af det, men så kender du det sikkert fra nogen i din omgangskreds? Din kæreste, ægtefælle, dine børn, dine forældre, arbejdskolleger eller venner har du måske set træffe mærkelige beslutninger?

Den irrationelle adfærd er slikposen, der ikke stod på indkøbslisten, men som alligevel ryger i indkøbskurven på vejen til kassen i supermarkedet. Den uimodståelige trang til at nyde sejren efter et slag Ludo med din 9-årige niece. Smøgerne, du ryger dagligt, uden at du har en egentlig begrundelse for det.

Det handler denne bog om. Og den handler om dig! Det kan vi godt lide, men desværre handler den om de dårlige sider af dig – og alle andre – og om de fejl vi foretager igen og igen.

Her får du fortsat uvurderlig indsigt i, hvordan vi træffer beslutninger. Bogen giver dig bl a:

- værktøj til at sælge til dine kunder
- input til at investere din opsparing
- ideer til selv at undgå nogle af de fejl, vi typisk begår

Vi er tit dårlige til at tage beslutninger, fordi vi lader os påvirke på vej mod beslutningen. Ofte helt uden at vi ved det.Få indblik i de fejl vi ofte begår og input til, hvordan du kan søge at undgå dem.
19,63  EUR
Buy printed book
 
Edition3
Printed pages160
Publish date22 Mar 2021
Published byAverage Joe Aps
Languagedan
ISBN print9788799848768
ISBN epub9788799848775