Listen to sample
Listen

Midsommerens Offer

Jeg fører kniven hen over kronhjortens hals, og dens gevir bliver tungt i min hånd, da den falder mod jorden. Med magiens styrke holder jeg den oppe og rækker ud efter glasbægeret. Jeg lader den røde væske strømme ned i bægeret. Jeg rejser mig med det fulde bæger og ser på mine søstre. Jeg dypper fingeren i bægeret og går hen mod Sigun. 
“Dette blod er dit blod. Vores blod. Moderens blod – og med det skænker jeg dig hendes magi.” Jeg siger ordene, mens jeg lader fingeren løbe fra hendes pande ned over hendes ansigt og hals. Jeg lader fingeren hvile et øjeblik mellem hendes bare bryster. Og så mærker jeg det. En kraft så stor, at jeg ikke kan trække luft ind. Som om al luft er forsvundet, og tilbage er kun kraften fra en storm, der er på sit højeste.

Magien er ved at forsvinde.Hvis Kajsa og resten af hendes heksesøstre ikke bringer et menneskeoffer til midsommer, vil Moderens magi forsvinde for altid. Heldigvis er Kajsas mor gravid med et drengebarn, som alligevel aldrig kan blive en del af deres verden. Men Kajsas mor skjuler barnet i verden udenfor, og Kajsa drager ud for at finde ham. Her møder hun Camilla, der introducerer hende for en verden af teknologi, fester og venskaber. Og så er der Mathias, der er uendeligt langt fra de skrækhistorier, hun har hørt om mænd. Kajsa må finde ud af, hvad sandheden er om denne nye verden. Men vigtigst af alt må hun finde sin lillebror inden midsommer, så de kan få magien tilbage, før deres samfund smuldrer.
38,52  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages264
Publish date28 Feb 2021
Published byCalibat
Languagedan
ISBN print9788794164078
ISBN epub9788797322017
ISBN audio9788797322000