Sene digte

optegnelser fra København og omegn

»Digte om hverdagen skrevet med en lakonisk humor, som bedst kan betegnes som cool. Dan Turèll står lige rundt om hjørnet, og det er, som det skal være.

Nutid og fortid, digt og virkelighed, liv og død indgår i en forunderlig blanding.  Anker Jørgensen laver ministerliste. Mette Frederiksen møder coronaen. Jørgen Leth dukker op og giver gode råd om franske biler.

I 1970’erne bliver der spillet rock i Saltlageret. Bogen rummer en stor og dybfølt hyldest til C.V. Jørgensen.Folk rafler eller drikker øl i solen. Fra Trianglen til Øster Søgade og videre til Vesterbros Torv. Denne bog er også en stor kærlighedserklæring både til forfatterens far og til byen København.«

– Peder Bundgaard

Henrik Palle er journalist, kritiker og forfatter. Født i 1963 på Amager. Er vokset op på Vesterbro, Nørrebro og i Valby. Siden 1979 bosat på Østerbro. Har i en menneskealder været ansat på Politiken i et antal funktioner, de seneste mange år med tv-kritik som hovedfokus. Han er forfatter til adskillige bøger. Sene digte – optegnelser fra København og omegn er hans første skønlitterære udgivelse. 
20,46  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages167
Publish date29 Apr 2021
Published byAlhambra
Languagedan
ISBN print9788772163987