Malstrøm

Buy printed book
 
25,53 USD
FORUROLIGENDE KRIMI FRA DEN JYSKE VESTKYST

En forårsaften finder psykolog Anne Lebæk liget af en ung kvinde i sin venindes hjem i Hvertsunds gamle fiskerkvarter.   Anne kender kvinden overfladisk fra sin praksis og bliver opslugt af at opklare, hvem hun i virkeligheden var, og hvem det er, der ønskede hende død. Annes søgen bringer hende tæt på det rå og vindblæste samfunds skyggesider, hvor alle tilsyneladende har noget at skjule. Og hvor morderen, hvem det end er, aldrig er langt væk.  

Malstrøm er en roman om at leve på kanten af sindets afgrund og om konsekvensen, når den hårfine skillelinje mellem fornuft og vanvid bliver overskredet – og om at blive svigtet af dem, man stoler allermest på. 

Helle Mogensen er forfatter og journalist. Hendes første roman, Havunger (2019), om den introverte psykolog Anne Lebæk, der flytter hjem til den jyske vestkyst efter flere års eksil i København, fik en fornem modtagelse og blev kaldt "en flot stilsikker debutkrimi" og "meget mere end en krimi." Malstrøm er andet fritstående bind i serien. Helle Mogensen er opvokset i Nuuk og en lille midtjysk landsby og bor i dag sammen med sin datter på limfjordsøen Mors i Nordjylland.  

PRESSEN SKREV OM HAVUNGER:
♥ ♥ ♥ ♥ Flot og stilsikker krimidebut. Politiken  
★★★★ En overbevisende debutroman. Dagbladenes Bureau  
★★★★★ Fanger læseren fra første færd. Bogfidusen  
Edition1
Printed pages320
Publish date21 May 2021
Published byAlpha Forlag
Languagedan
Isbn print9788772390147
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook