Read sample
Read

Grænsen mellem Ina og Iha

Idas far forlod hende, da hun blev født, men hun har aldrig vidst hvorfor. Igennem sit liv har små gemte sedler fået hende frem til, at han måske er i den anden verden. På den anden side af Ina. Ingen i Ina kender noget til resten af verden, og ingen tør krydse grænsen, der afskærer dem fra den. Folk er bange. Guder vil gå imod en, splid vil opstå, og Idas mor, lederen, torturerer for at vise alvoren: Man må ikke krydse grænsen.    
Efter nogen tid indser Ida, at Ina ikke kan være hendes hjem. Hun må ud. Fjerne det kaos, hendes mor har skabt. Fjerne alt det rod, der er kommet. Fjerne den frygt, der hersker over grænsen, og gøre det, som ingen tør: krydse den og fjerne den.    
Ida begiver sig på en livsændrende rejse med kun ét mål: at skabe én nation. Men kan hun gøre det?     

Uddrag af bogen 
”Jeg bruger magi, og når jeg gør det, er jeg levende for evigt. Jeg har været på denne slette i for mange århundreder og det er på tide at sige farvel til livet. Der er altid en, der skal være på denne post, så jeg har brug for en arving. Overtag min plads, og jeg vil svinde væk, mens du, min pige, vil kunne fuldføre din mission. Bagefter vil du være på min post, for evigt,” siger damen, og jeg kigger skrækslagent på hende. Det her er den eneste mulighed for at få hendes hjælp, det ved jeg. Og selvom det at overtage hendes plads, ikke virker så slemt igen, så er det ikke sådan jeg vil leve. Men er mit liv vigtigere end andres?         

Om forfatteren 
Sofie-Estelle Schuren er en idérig pige, der altid har noget at tage sig til. Gennem sit liv har hun været meget kreativ, om det så har været med maling og lim eller historier og elektronik. Hun elsker at fordybe sig i ting, om det er fritidsprojekter, bøger eller skolefag. Det gør hende til en meget travl pige. 
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages200
Publish date21 May 2021
Languagedan
ISBN print9788772376035
ISBN epub9788772379081