Kaliffen

KALIFFEN – 4. krimi-thriller af Nis Jakob i WOLF-serien. KALIFFEN tager tråden op fra MISSIL og sender Wolf og Inessa til Paris for at eliminere en IS-terrorist, mens Wolfs kollegaer på hjemmefronten kæmper mod københavnske narkogangstere med hang til grusom tortur med dødelig udgang. 

Nis Jakobs krimi-thriller-serie, der har modtaget masser af stjerner og roser, er blevet lyttet og læst af tusindvis af læsere siden første bind EN DØD RUSSER udkom i 2018. Serien er netop blevet solgt til udgivelse i Sverige 

KALIFFEN er bind 4 i Nis Jakobs serie om danske Wolf og russiske Inessa, der hyres af en international hemmelig organisation, der ønsker at gøre verden til et bedre sted.  

KALIFFEN fortsætter for fuld udblæsning, hvor bind 3 MISSIL slutter. 

OM KALIFFEN: 

Da politikommissær B&O med hjælp fra Wolf stjæler over syv millioner kroner under en razzia hos en københavnsk narkobande, er han ikke klar over, hvilke alvorlige problemer det skaber for hans ulovlige, private politienhed og ikke mindst den unge politiassistent Sarah.   

Inessa kan ikke holde ud at gemme sig i Østrig, hvor Spike har indkvarteret hende i en lille by. Hun savner desuden Vladimir og vender derfor tilbage til Moskva i den tro, at hendes plageånd, seriemorderen Nils, er død og ikke længere udgør en trussel. 

I Paris bor en syrisk flygtning, som under kodenavnet Kaliffen styrer terrorganisationen IS’s europæiske afdeling. Wolf og Inessa sendes til den franske hovedstad for at eliminere Kaliffen og beslaglægge hans terrorplaner, der viser sig at omfatte et blodigt angreb i København. 

“Hæsblæsende thriller”, “Præcise persontegninger”, ”Det gøres ikke meget bedre”, "Den perfekte spændingsroman", "Hjerteskærende grusom" "Nis Jakob, når han er bedst" 

5 stjerner fra Dagbladenes Bureau. 
6 stjerner fra bogblogger Henrik Blunck. 
5 stjerner fra bogfidusen.dk. 
5 stjerner fra bogrummet.dk. 
5 stjerner fra Hoejspaending.com
18,79  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages442
Publish date15 Apr 2021
Published byJakobs Press
Languagedan
ISBN print9788793660205