Listen to sample
Listen

Ellinors modige valg

Ellinor Winther er en moderne og egenrådig kvinde. Hun er også ung enke og mor. Efter sin mands død bor hun hos sine svigerforældre, men det passer hende ikke synderligt godt at skulle agere pyntegenstand i de fornemme stuer. Derfor beslutter hun sig for at finde et arbejde, hvilket falder i dårlig jord hos den konservative Cecilia Winther.


Kristiania er ramt af krakket og mange har mistet både hjem og formue. Fredrik Winther forsøger at danne sig overblik over familiens tab. Han er forlovet med Camilla Brandt, men længes stadig efter Emma. Tilbage i Trondhjem krydses deres veje atter igen …

Ellinors modige valg er fjerde bog i fortællingen om WINTHERDYNASTIETS drømme, ambitioner og håb på tærsklen mellem 1800- og 1900-tallet og ind i det spirende nye århundrede, hvor den gamle og den nye verden mødes midt på de bonede gulve. I Norge er en ny æra begyndt og økonomisk nedgang truer, mens arbejderklassen og kvinders rettigheder styrkes. Med alt dette står gamle traditioner for fald. Vi følger kvinderne i familien Winther, både i de overdådige herskabsstuer og i de travle og sydende køkkener, men også i deres drømme, deres længsler og i deres håb for livet og fremtiden.
12,21  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages336
Publish date18 Jun 2021
Published byHr. Ferdinand
Languagedan
ISBN print9788775710010
ISBN audio9788775718511