PÅ!

Begivenhedskultur fra selfie til scenekunst

Iscenesatte begivenheder som popkoncerter, performancekunst eller populære ritualer, giver os mulighed for at være deltagere i helt særlige rum. Der forankres vi i et fællesskab, og skaber en opbremsning af det tidspres og præstationsræs, der præger det moderne liv. Samtidig bruger vi vores deltagelse til noget individuelt, skaber nye erfaringer, danner en del af vores identitet; og dokumenterer det hele på de sociale medier.

PÅ! handler om den bevidsthed, vi har fået om at være deltagere – om at være på. Og om hvad det giver os. At være publikum er ikke blot at modtage noget, andre sætter i gang, men i lige så høj grad, at skabe mulighed for selv at performe, reflektere over oplevelsen; og i sidste ende danne mening i vores liv.

Michael Eigtved introducerer i bogen såvel begivenhedssamfundet som konkrete rammer og modeller til at forstå det, der finder sted, når vi er deltagere i en iscenesat begivenhed. Bogen undersøger, hvilke elementer i oplevelsen af iscenesatte begivenheder der kan skabe nye erfaringer og dermed mulige forandringer af dem, der deltager.
22,95  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages142
Publish date04 Jun 2021
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759326008