Read sample
Read

Det italienske arkiv

Gribende og hæsblæsende spændingsroman med virkeligt smæk for skillingen, der følger lejemorderen Robert Svenson, lige fra han i sin bolig i Schweiz modtager opgaven. Læseren lever i nuet med i planlægningen, forberedelserne og selve mordet af en mafialeder i Abruzzo-regionen. På sidelinjen følger læseren med i de voldsomme og ikke mindst brutale konsekvenser, mordet afføder i hele Europa og ud over Europas grænser. Mordet bliver startskuddet på en reformering af det italienske politi og en hæsblæsende jagt af en lejemorder og ”Det italienske arkiv” gennem hele Europa med deltagelse af den italienske mafia, den russiske mafia, det italienske politi, det schweiziske politi, Europol, det franske politi og endelig det spanske politi. Vi får som læser et indblik i de brutale mafiametoder, der praktiseres med korruption, afpresning, vold og trusler og følger optrævlingen af en organisation indenfor den organiserede kriminalitet.  
Den uventede slutning lægger op til en spændende efterfølger.         

Uddrag af bogen 
Hun så igen hen over terrassen til sin mand og uvilkårligt og uden at hun ville det, gik der et gys igennem hende. Hun vinkede lydigt tilbage til ham, da han vinkede til hende - det forventede han. Hun så ham vende sig og se ud over dalen med en selvtilfreds mine. Pludselig så hun sin mand synke langsomt sammen. Det var næsten, som om benene under ham blev bløde som gele, og han med en næsten graciøs bevægelse flød ud på det højglanspolerede rødlige marmor på terrassen. Hans hånd hang ud over kanten til poolen og lå der og skvulpede i vandet, næsten som om han rakte ud efter badebolden, der flød rundt tæt ved kanten.     

Om forfatteren 
Nils Højsager-Jessen (f. 1956) er drevet af humanisme og menneskerettigheder. Hele livet beskæftiget med mennesker i offentlige virksomheder og i det private erhvervsliv. Nils har tidligere udgivet lyrik og nu en selvstændig roman. Litterære forbilleder er Wilbur Smith, Jussi Adler-Olsen og Kenn Follett samt Dan Turèll og Michael Strunge.
23,35  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages348
Publish date21 Jun 2021
Languagedan
ISBN print9788772376448
ISBN epub9788772379197