Listen to sample
Listen

Finder selv ud

2020 - 53 uger med katastrofeknald, coronakuller og kønskløe

For Kamille og Pierre er livet fyldt med dybe hestehuller, som skal undgåes, yderbaner, som skal krydses, og forhold med dertilhørende kønskløe, som skal drøftes og vendes.   
2020 er skudt i gang, og der er 53 uger to go.  
Hollænderen ryger ud på gult kort efter gentagne selvmål, Griner bliver åbnet og lukket så mange gange, at hængslerne bliver møre, og piraten skal babysittes som aldrig før med både storbysafari og virtuelt samvær.   
Og så det store spørgsmål: Kan man tillade sig at sætte et barn i verden, når en global pandemi har vendt den på hovedet?

Uddrag af bogen 
Trissede ned ad Gothersgade omkring middagstid på vej mod noget dueæg og hjemmerørt marmelade til overpris på Atelier September, da jeg får øje på Hollænder … hånd i hånd med noget fyldigt hår på alt for lange ben. Gik i springpanik og prøvede at vende om, men det kan man godt glemme i den dumme gade midt i myldretid, så satte det lange ben foran og skred ud i trafikken for at dukke mig bag noget taxa i bevægelse. Var fandeme lige ved at tage livet af både mig og den ufødte. Må man godt bare få en kæreste? Når ens eks ligger der helt selvopofret og gravid på den grimme måde?       

Om forfatteren
Med hårdt bid i grimen har Matias Germán brugt godt 90 % af sine 20’ere på at manøvrere  privatlivskatastrofer i alle afskygninger. Dette har resulteret i et overfyldt kartotek af erfaringer inden for sløje bekendtskaber og dertilhørende dramaer, men også tsunamier af selvrealiseringstjeklister med så mange flueben, at de selv kan gå. 
20,93  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date14 Jul 2021
Languagedan
ISBN print9788772377124
ISBN audio9788775751273