Read sample
Read

Skjult dagsorden

Da Isabel Harper flytter fra Los Angeles til Santa Fe i New Mexico for at begynde på en frisk i livet, ansøger hun om et job hos Kelly Forsikringer som privatdetektiv. Dan hun har erfaring inden for forsikring, bliver hun i stedet ansat som trainee inden for skadesvurdering. Ikke længe efter Isabel Harper begynder at arbejde hos Kelly Forsikringer, præsenterer Darlene, kontorchefen, Isabel til sin bror, der arbejder som farmaceut hos et stort medicinalfirma. Hun er ikke særlig begejstret for ham, men alligevel beder Darlene hende om at ledsage ham til den årlige firmagalla, da hans forlovede lige har forladt ham, og han ikke har lyst til at gå alene. Isabel accepterer modvilligt. Hvad der begyndte som en tjeneste for en kollega, ender som en minderig aften – og ikke på den gode måde. Alle er uhøflige mod hende og synes at have deres egen dagsordener, der ikke har med hende at gøre.Hvad hun ikke ved, er, at hendes date og hans medicinalfirma er ude på at lokke hende ind i et spind af intriger og mord, der i uhyggelig grad vil sætte hende på dagsordenen.

Uddrag af bogen
”Øh, hvad synes du om Blaine?” spurgte Darlene, før Isabel tog hjem. ”Jeg ved godt, at det er med kort varsel, men han mangler en date til sit firmas årlige fest. Hans forlovede slog op med ham. Du ville ikke have noget imod at være hans date, ville du? På lørdag. I morgen?” Spørgsmålet overraskede Isabel. Var det derfor, Darlene ikke ville med hende i byen – hun håbede, at hun kunne få ført Isabel sammen med sin bror? Bortset fra at Blaine ikke havde virket mindre begejstret for at møde hende, end Darlene havde virket for at hænge ud med hende. 
”Det er det nye Hotel Monica,” sagde Darlene. ”Du vil elske det. Det er et femstjernet hotel. Og Blaine er en fantastisk danser.” Hun skar ansigt. ”Jeg ville gerne selv tage med, men jeg kan ikke.” Hun sukkede. ”Det er trist. Min velgørenhedsgruppe har en middag samme aften på hotellet, hvor vi skal forsøge at rejse kapital. Jeg arrangerede middagen på den måde, så vi kunne mødes bagefter. Det var, inden hans forlovede slog op med ham. Men jeg skal nok komme ind forbi, så kender du to personer.”

Om forfatteren
Vanessa A. Ryan er skuespiller og forfatter med base i Californien. Hun er desuden internationalt anerkendt maler og skulptør.
20,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages296
Publish date19 Apr 2021
Languagedan
ISBN print9788772372471
ISBN epub9788772378367