Helvedes Port

Helvedes Port

2. bind i Rød hævn-serien  

 I 2. bind i Rød Hævn-serien, Helvedes Port er vi tilbage i det lille lokalsamfund på Lolland, hvor politikvinden Louise bor i byen Lille Kirkeby hos sin søster, der er præst.

Romanen er Nis Jakobs 19. roman, siden han debuterede i 1999. 

Helvedes Port er, ligesom bind 1, Dødens engle, skrevet som en Mofibo-original. Helvedes Port strøg direkte ind i toppen af bestsellerlisten, da bogen udkom på Mofibo i juli 2021, hvor læserne var begejstrede og gav den topkarakterer. Serien er allerede solgt til udgivelse i Sverige på lydbogstjenesten Storytel.   

Romanen udkommer som papirbog den 27. august 2021.   Krimiormen.dk giver fem stjerner og skriver: ”Page-turner i topklasse. Fantastisk velskrevet thriller, smækfyldt med dramatik, grufulde mord og psykopatiske gerningsmænd.”

Lone Maj Knudsen fra Krimihjerte skriver: ”Fantastisk læseoplevelse. En krimi-serie, du ikke vil være foruden. Krimien har masser af uhygge og makabre mord. Hvis det kommer til at løbe dig koldt ned ad ryggen, så ved du, hvordan jeg havde det - selv i 30 graders varme. Det er en rigtig pageturner.” Fem hjerter fra krimihjerte.dk  

Ulla Weishaupt fra Bogormen skriver: ”I 2020 kom Rød hævn - Dødens engel, en fantastisk velskrevet krimi, og nu er den fulgt op af Rød hævn 2 - Helvedes port, og jeg kan love ,der er ikke skruet ned for spændingen.” Fem hjerter fra bogrummet.dk

Kort om romanen   

Politibetjent Louise Andersen har forladt København efter en kuldsejlet drabssag, hvor efterforskningen kørte helt af sporet og næsten slog hende ihjel. Hendes ægteskab er gået i stykker og er endt i skilsmisse. 
 
Da Louises niece Stine, der lider af en begyndende spiseforstyrrelse, støder på liget af en mand hængende i et reb fra en gren på en øde markvej, krakelerer den idylliske stemning i Lille Kirkeby, hvor Louise bor hos sin søster, der er præst.

 Louises ven Hans svæver ellers på en lyserød sky, fordi han er nyforelsket i Dagny, som han har indledt en affære med. Men nu bliver han nødt til at hjælpe Louise, der trues på livet. Både Hans og Louise har været vidner til tragedier og lidelser før, men intet kan måle sig med det, der nu udfolder sig.   

HELVEDES PORT er anden del af Nis Jakobs bestseller-krimiserie, Rød hævn, med den pensionerede betjent Hans Schmidt og hans makker Louise Andersen, som er ansat ved Næstved Politi. De ønsker begge et fredeligt liv, men der er mere ondt på landet, end man skulle tro.    
18,79  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages400
Publish date27 Aug 2021
Published byJakobs Press
Languagedan
ISBN print9788793660274