Read sample
Read

Den lille guide til passiv indkomst

I denne bog lærer du trin for trin, hvordan du med en helt almindelig indkomst kan bygge en formue op over tid. Rigdom opnås ikke kun gennem held eller nedarvede formuer, men handler i langt højere grad om at bygge den rigtige struktur op både i din økonomi og i den måde, du tænker penge på. 

Bogen tager dig igennem en række af de mange muligheder, der er for at få dine penge til at vokse, og har særlig fokus på at skabe passive indtægtskilder, der måned efter måned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behøver at arbejde hårdt for hver en krone. Undervejs i bogen finder du en række øvelser, der hjælper dig med at opbygge dine egne strukturer for indtægtskilder. 

Mange af os går gennem livet med en drøm om at have flere penge mellem hænderne. Dig, der læser denne bog, har store chancer for faktisk at lykkes med det. 

Om forfatteren
Sanne Fehmerling Kristiansen drev igennem mange år en større produktionsvirksomhed, som grundet finanskrisen i 2008 gik konkurs. Samme år blev hun skilt og skulle på mange måder starte helt forfra i sit liv. Hendes mantra blev, at hun ville være økonomisk fri. Det lykkedes for hende og blev kimen til virksomheden Fri Økonomi, hvor Sanne underviser og rådgiver andre i at skabe økono­misk frihed i deres liv.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages208
Publish date24 Aug 2021
Languagedan
ISBN print9788794086639
ISBN epub9788794155885