New Neighbours

 Hvorfor ikk’? Frederik Næblerød & Casper Aguila laver kunst på så usandsynlige steder som et gennemblæst strandhus, en gravhøj på en pløjemark og en grisefarm ved en motorvejsafkørsel. Bogen introducerer kunstnernes syv projekter i nordsjællandske Odsherred fra årene 2015-2020 i tekst af kunsthistoriker Line Rosenvinge og med et omfattende, varieret billedmateriale.     

Samtidig er det fortællingen om at gå fra at være ung akademistuderende, der laver hemmelig kunst, til at modtage kritikernes anerkendelse og få sit eget tv-program. Det sker ikke uden knubs.     

Frederik Næblerød & Casper Aguila kan noget sammen. De tør noget. Men de gør også ting, som de ikke har fået lov til. De gør det af generøsitet og med en snert af længsel, som en utopi om at maleri og arkitektur er en fest, der kan og skal finde sted hvor som helst og når som helst, også selvom den er flygtig.  

Bogen dokumenterer kunstnernes insisteren og ihærdighed. Forord af Mikkel Bogh, direktør for SMK, Statens Museum for Kunst, design ved Kim Lykke.
20,13  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date24 Aug 2021
Published byTender Task
Languagedan
ISBN print9788799406784