Sunde og syge fællesskaber

Hvor går grænsen mellem et sundt og et sygt fællesskab? Kan man være med i et usundt fællesskab uden at vide det? Hvad markerer skillelinjen mellem sandt og falskt? Hvordan definerer og håndterer man normalitet? Og hvor skal man gå hen for at finde brugbare svar på de vanskelige spørgsmål? Kan psykologien, religionen, juraen eller filosofien hjælpe os? Eller måske den gode gamle sunde fornuft? Spørgsmålene er mange og svarene ditto. 

Martin Herbst tager os gennem både ismer, ideer, religioner og eget levet liv, for at bringe klarhed over det brogede felt; Fællesskaberne. Han leverer en opfordring til selverkendelse, der er højaktuel i mange sammenhænge. Hvis vi skal ud af det overvågningssamfund, vi erfarer omkring os, er denne bog et godt sted at begynde. 

Om forfatteren 
Martin Herbst (f. 1960) er sognepræst ved Korsvejskirken på Amager, en flittig debattør og foredragsholder. Han gav 20 år af sit liv til Moon-bevægelsen, inden han påbegyndte teologistudiet i København for at blive præst. Tiden i Moon-bevægelsen kan man læse om i bogen Mit livs omvej - En dramatisk rejse til Moon-bevægelsens indre, L&R 2009. Læs mere om forfatteren på: www.martinherbst.dk 

8,72  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages238
Publish date28 May 2013
Published byAlfa
Languagedan
ISBN print9788771150759