Read sample
Read

Den som ler sidst - erotiske noveller

Jeg sneg mig hen til den halvåbne dør og blev mødt af lugten af sex. Min mand lå nøgen oven på dynen og sov fredeligt, men pornobladet på gulvet bekræftede min mistanke. Misundelsen blussede op i mig. Her havde jeg haft en virkelig dårlig dag med et længselsfuldt underliv, og så havde han onaneret!

Men jeg ville hævne mig... Scenen var sat. Nu var det på tide at vække ham. Lydløst tog jeg tøjet af, løsnede knuden i nakken og lod det lange hår falde ned over ryggen. Han vred lidt på sig i søvne. Slipset strammede lidt, da han prøvede at flytte armene. Modstanden fik ham til at vride sig igen. Åndedrættet forandrede sig. Jeg satte mig i fodenden og betragtede den kamp, han kæmpede. Snart vågnede han, og så skulle jeg være klar...

Læs også Vred og Dampende nat.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
1,16  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages15 Sider
Publish date14 Sep 2021
Published byCupido
Languagedan
ISBN epub9788726719185