About the author

Marion Lennox (born 1953 in Australia) is a writer of over 110 romance novels. She began publishing in 1990, and has also written romantic novels under another pseudonym, Trisha David.

Read sample
Read

Til bryllup med fortiden / Mistys drømme

Til bryllup med fortiden

Den succesfulde forretningskvinde Arabella Pemberton og den charmerende læge Burke Phillips har ikke set hinanden siden en skæbnesvanger nat for 12 år siden. De slap begge fra en bilulykke med livet i behold, men Bella har gemt de fysiske og psykiske ar væk lige siden.
Da hun møder Burke igen til et bryllup i Italien, blusser gamle følelser op, og det går op for Bella, hvor meget hun egentlig har gemt på. Og med tiden finder hun ud af, at hun ikke er den eneste, der har gemt på noget i alle disse år …

 



Mistys drømme

Skolelæreren Misty Lawrence har boet hele sit liv i Banksia Bay og har i hemmelighed drømt om at rejse til fjerne steder. Netop som det synes inden for rækkevidde, træder høje, mørke og skønt solbrændte Nicholas Holt ind i hendes klasseværelse med sin lille søn Bailey og en kvæstet spaniel på slæb.
Misty forelsker sig hovedkulds i alle tre, men hendes ønskeliste kalder stadig. Misty må beslutte, om hun skal følge sine drømme eller sit hjerte? For en pige kan vel ikke få det hele, kan hun?

10,67  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages320 Sider
Publish date01 Sep 2021
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788771918373