Read sample
Read

Kort & godt om GRAFISK FACILITERING

Hvad er grafisk facilitering for en størrelse? Hvordan griber man det an? Skal man kunne tegne perfekt på forhånd?

I en verden med flere og flere informationer, større kompleksitet og et konstant fokus på at udnytte de knappe ressourcer effektivt er der brug for tydelig kommunikation. Navnlig når mennesker med forskellige baggrunde, uddannelser, holdninger og perspektiver skal samarbejde. Her kan grafisk facilitering være en støtte til at reducere kompleksiteten og forstå hinanden. Ikke mindst fordi grafisk facilitering giver et godt afsæt for den videre dialog.

KORT & GODT OM GRAFISK FACILITERING tilbyder ny viden og praktiske råd, så du kan komme godt i gang med at visualisere dine idéer og projekter.

KORT & GODT OM GRAFISK FACILITERING kan bruges i mange forskellige typer jobs, roller og anledninger, og bogen retter sig fx mod undervisere, projekt- og programledere, konsulenter, socialrådgivere, pædagoger, psykologer, præster, læger, klinisk personale, ingeniører og arkitekter, designere og grafikere – og alle andre, der har brug for ny inspiration til at formidle deres budskab.

IA BRIX OHMANN og JOHANNE BRIX KIRKEGAARD er begge humanistisk uddannet i henholdsvis antropologi/social innovation og kommunikation/pædagogik. Udover at have samarbejdet i over ti år er de søstre.
22,64  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages112
Publish date17 Sep 2021
Languagedan
ISBN print9788771588989
ISBN epub9788771588996