Read sample
Read

Styret af stemmen indeni

Styret af stemmen indeni er min fortælling om at leve med en psykisk diagnose i 10 år, og hvor I kommer med helt tæt på.    
Jeg tager jer med på min rejse i et mareridt, der startede med stress, men som med hastige skridt udviklede sig til paranoid skizofreni med borderlinetræk, hvilket var meget tæt på at tage livet af mig.    
I vil komme med hele vejen rundt og få fortalt, hvad det gjorde ved mig, hvordan det påvirkede alle omkring mig, og hvordan jeg kæmpede mig tilbage til livet.    
En rejse, som har gjort mig meget stærkere, givet mig en anden forståelse for livet, givet mig troen på mig selv tilbage og sidst, men ikke mindst, vist mig, at man kan, hvad man vil.       

Uddrag af bogen 
Jeg mindes, at han prøvede og holde mig vågen under hele turen, mens han kørte til skadestuen.    
Vi ankommer til skadestuen, jeg får skiftet til den berømte Sygehusskjorte, hvorefter det sidste, jeg husker, er, at jeg lægger mig op i en seng. Det næste husker jeg heldigvis ikke, men har fået fortalt, at jeg gik i kramper og frådede ud af munden.    
Situationen var meget kritisk, da det var tæt på, jeg ikke vågnede igen.    
Det næste døgn blev slettet af erindringen. Jeg kan takke min daværende kæreste for at have overlevet dette, da han fik mig på Sygehuset i tide. Mine forældre blev kontaktet og satte dagen efter kurs mod Søndersøparken i Viborg, hvor jeg blev kørt til.  

Om forfatteren 
JESSICA LYKKE SEERUP (f. 1987) har arbejdet i forskellige butikker gennem årene og har desuden arbejdet som lægesekretær, i hjemmeplejen og på forskellige plejehjem. Hun finder stor tilfredshed i at gøre en forskel for andre mennesker.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages90
Publish date03 Sep 2021
Languagedan
ISBN print9788772377681
ISBN epub9788775750993