Brask Studio Visits IV

Brask Studio Visits IV er fjerde del af den udviklende serie Brask Studio Visits. Jens-Peter Brask har besøgt 36 internationale kunsternes atelier og dokumenteret disse besøg. I bogen er der et væld af fotografier fra mange af de timer, som Brask har tilbragt sammen med kunstnerne i deres vante omgivelser. 

Som de forgange bøger, er der i denne kunstbog unge og nye som etableret kunstnere repræsenteret. Formålet er som altid at vise og se på alt den kunst, som man kan komme til. Sammen med dette dækker denne udvalgte gruppe af kunstnere de mange forskellige forgreninger, der er inden for kunstverden – maleri, skulptur, installation mm. 

I kunstbogen indgår der i alt 36 internationale kunstnere og deres atelierer. Blandt disse findes kunstnere som Alicja Kwade, Søren Behncke til Gregor Hildebrandt, Elina Merenmies og Kevin Francis Gray. Brask introducerer hvert besøg med en tekst og historie omkring kunstneren, der har til mening at åbne kunstnerens person og virke op for læseren. Sammen med teksten og fotografierne af de store og små samt reddelige og rodet studier får man et specielt kendskab til alt det der kommer før det sidst penselstrøg på de færdige værker. 

Gennem de 269 sider giver bogen et enestående glimt bag de ellers lukkede døre. En sand fornøjelse at lade sig opsluge af de smukke fotografier og drømme sig ind i stemningen på ateliererne. Et (stadigt) frisk nyt syn på samtidskunstscenen for kunstelskere og en (fortsat) unik introduktion til kunstverdenen for den uerfarne.
46,97  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages269
Publish date20 Oct 2018
Published byJens-Peter Brask
Languagedan
ISBN print9788799737499