Fremtidsglimt 1. samling

I samfundsdebatten hører man tit om, hvor dyrt eller svært det bliver at omstille til et bæredygtigt samfund. Fremtidsglimt er modvægten, som fortæller hvor spændende og frugtbart og sjovt det bliver.

Et fremtidsglimt viser et øjeblik fra en dagligdag eller et element i hvordan samfundet fungerer. Årstallet er 2043. Fortælleren er en ung studerende med venner, studiejob og fremtidsdrømme.

Når vi lykkes med den grønne omstilling, er naturen under genopretning, energi fremstilles fossilfrit, og menneskenes ressourcebelastning er kommet ned på et bæredygtigt niveau.

Find fremtidsglimt om det faldende olieforbrug, 3D teknologi, vellykket natur-genskabelse, byer fyldt af grønne planter, dele-kæledyr, ligeløn og flekstid, lykkeindekset, miljørigtigt vand-fyrværkeri, og hvordan de unge i år 2043 vil se på vores nutid.

Hvert fremtidsglimt er en hel historie i komprimeret form. Læs dem i små portioner og giv dig tid til at filosofere over, hvordan netop dét glimt kan belyse den fremtid du ønsker.

Nyd fremtidsglimt selv, eller læs dem højt for familie og venner. Bogen indeholder ialt 55 fremtidsglimt, som kan inspirere til refleksion og samtale om den grønne omstilling.

Bogen er velegnet til værtindegave, mandelgave og ”coffee-table book”. Der er også udgivet en Fremtidsglimt 2. samling med endnu flere fremtidsglimt.
6,89  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date15 Sep 2021
Published byXPQF
Languagedan
ISBN print9788797339817