Narrating Truth

Rygtet taler sandt. Narrating Truth er en antologi om nonfiktion.

Bogen er oplagt til engelskundervisningen på ungdomsuddannelserne, men også som isbryder til tværfaglige forløb og inspiration til større opgaver.

I tema-inddelte kapitler behandles narrativ journalistik, sammensværgelsesteorier, undskyldningsretorik, true crime, memoirer og faglig formidling. Der er arbejdsspørgsmål til teksterne i bogen samt til udvalgte dokumentarfilm og podcasts, der ligger og venter ude i verden. Et teorikapitel til sidst kommer med forslag og hjælp til, hvordan man generelt kan tage hul på læsninger og analyser af diverse sagprosa-genrer.

Antologien byder på alfonser, astronomer, et dekadent hestevæddeløb, victorianske debatindlæg, tegnede memoirer, propaganda, tilståelser, Instagram-opslag, populærvidenskab, lingvistik og meget mere i et forsøg på at fremme nysgerrigheden og styrke fagligheden omkring nonfiktion. 

Teksterne og didaktiseringen krydres med oplæg til samtaler og kreative skriveøvelser, og på narratingtruth.org kan man i sandhed grave sig dybere ned i flere opgaver og perspektiveringer.  
35,73  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages292
Publish date16 Sep 2021
Published byAlt i ord
Languageeng
ISBN print9788799938162