Du er fyret - Tilykke!

Executive transition - din nye begyndelse

Hvordan kommer du som højt placeret leder gennem den identitetskrise, der følger med en afskedigelse? Og ud på den anden side som en styrket og personligt udviklet executive - med ny selvindsigt og stærke evner til at indgå værdiskabende relationer?  

Mød 4 ledere, som alle har arbejdet sig igennem en svær og ensom periode i deres liv på hver sin måde. Alle bliver personligt styrkede og opbygger en ny og spændende karriere.  

Denne ledelseshåndbog giver konkrete råd om, hvordan du sikrer dig optimale for­hold, mens du er i job; herunder hvilke faktorer du bør være opmærksom på ved valg af coach og udviklingsprogram. Er du al­lerede afskediget, får du inspiration til, hvordan du opbygger dig selv, undgår klassiske faldgruber, raffinerer dit Personal Brand og ud­vikler en personlig vinderstrategi. Afskedigelse er oftest begrundet i mang­lende resultatskabelse eller personlighed. Derfor finder du mange anvisninger på, hvordan du selv, men især gennem et professionelt og individuelt tilrettelagt transitionprogram, møder eksistentielle udfordringer og danner ny mening med livet og kar­rieren.  

Når du tager ansvar for dig selv, og redefinerer dig, kan du gøre din transitionperiode til en af de mest berigende og personligt udviklende rejser i dit liv. Uanset hvilken form for udvikling, du ønsker, går vejen gennem ny selvindsigt, meningsskabelse, personlige værdier og accept af, at vi har udviklet os til at blive, som vi er. Synes vi ikke om det, vi møder hos os selv, har vi rig mulighed for at ændre os ved hjælp af viden, inspiration, mod, beslutsomhed – og træning. Tillykke med din nye begyndelse.

34,76  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages240
Publish date15 Jun 2018
Languagedan
ISBN print9788797064306